شنبه 1 اردیبهشت 1403

آموزشی و برنامه ریزی
1401/8/18 چهارشنبه
از 18 آبان تا 9 آذر 1401
اعلام مهلت و شیوه انجام ارزشیابی نحوه تدریس اساتید در سیستم جامع دانشگاهی گلستان

قابل توجه دانشجویان گرامی:

کلیه دانشجویان می توانند از تاریخ 1401/8/18 تا 1401/9/9 و از مسیر زیر نسبت به ارزشیابی نحوه تدریس اساتید نیمسال اول سال تحصیلی 1402-1401 در سیستم جامع دانشگاهی گلستان اقدام نمایند:

منوی ارزشیابی ---------> استاد ----------> ارزشیابی

دانشجویان می‌توانند در مدت یاد شده با مراجعه به سامانه‌ی جامع گلستان (http://reg.pnu.ac.ir) نسبت به ارزیابی عملکرد آموزشی اساتید خود اقدام نمایند.

قابل ذکر است؛ دانشجویانی مجاز به ارزشیابی هستند که گزینه بله را در ابتدای فرم ارزشیابی انتخاب کنند.

نکته:  برای ورود به سیستم گلستان از مرورگرهای گوگل کروم، فایرفاکس و اینترنت اکسپلورر می توان استفاده کرد. ممکن است سوالات ارزشیابی در یک مرورگر باز نشود، در این صورت از سایر مرورگرها وارد شوید.

با عنایت به اهمیّت نتایج این نظرسنجی‌ها در برنامه‌ریزی هرچه‌بهتر آموزشی دانشگاه، بایسته است دانشجویان به‌صورت پررنگ و با رعایت جانب صحت و صداقت، در این ارزیابی شرکت کنند.

فیلم آموزشی نحوه ارزشیابی اساتید توسط دانشجویان (کلیک کنید)