پنجشنبه 9 فروردین 1403

1402/2/10 یکشنبه
به مناسبت روز روانشناس و مشاور
ویژه برنامه مثبت روان

به گزارش روابط عمومی  روز روانشناس و مشاور باعث شد تا با این کار به اهمیت و نقش مؤثر روانشناسی در زندگی افراد بیش‌ازپیش تأکید شود از این‌رو در ایران نیز، ۹ اردیبهشت، ۲۸ آوریل، به‌عنوان روز روانشناس و مشاور در نظر گرفته‌شده است که یک روز جهانی است.

علم روانشناسی از دسته علوم ضروری و حیاتی برای جامعه امروزی است، روانشناسی، رشته‌ای است که پس از طی مسیری طولانی و دشوار، در شاخه‌های بسیاری بسط پیداکرده و به بلوغ خوبی رسیده است.

دانشگاه پیام نور اسلامشهر روز جهانی روانشناس و مشاور را به همه جامعه روانشناسی و مشاوره و همه آنانی که برای آرامش روانی جامعه تلاش می‌کنند تبریک عرض می نماید.

به منظور گرامیداشت این روز مراسم روز جهانی مشاور و روانشناس با حضور دانشجویان و با اجرای برنامه های متفاوت برگزار شد.

از جمله می توان به برگزاری کارگاه معیارهای انتخاب همسر و ارتباط موثر که با همکاری شبکه بهداشت و درمان شهرستان برگزار شد اشاره نمود.

در این ویژه برنامه کانون همیاران سلامت روان دانشگاه پیام نور اسلامشهر گزارشی از فعالیت های خود را در طی یک سال گذشته ارائه نمود، مسابقه تشخیص اختلالات شخصیت انجام شد و به دو نفر از دانشجویان که نوع اختلال را به درستی تشخیص دادند هدایایی اهدا شد.