جمعه 10 فروردین 1403

1402/2/24 یکشنبه
نحوه برگزاری آزمون‌های پایان نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1401

اطلاعیه مهم 1 :  « نحوه برگزاری آزمون‌های پایان نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1401 »

در نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1401، آزمون کلیه دروس بامنبع در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد « به صورت حضوری » در مراکز/واحدها و به صورت متمرکز در سراسر کشور (در بازه ی زمانی 1 تا 24 خرداد 1402) برگزار خواهد شد.

نکته مهم:  با توجه به اعلام مرکز سنجش و آزمون دانشگاه پیام نور، مقرر شد برگزاری آزمون پایان ترم دروسی که تعداد دانشجوی آنها در کل کشور، کمتر یا مساوی 10 نفر می‌باشند در نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1401 همانند دروس بدون منبع به عهده اساتید مربوطه باشد و آزمون این دروس به صورت غیرمتمرکز و غیرحضوری برگزار می شود. برای مشاهده نکات مهم مربوط به برگزاری آزمون و همچنین لیست این دروس (دروس استادمحور)، اينجا كليك كنيد

آزمون دروس عمومی مقطع کارشناسی نیز از 27 تا 31 خردادماه 1402 (به مدت 5 روز)، به صورت مجازی، متمرکز و غیرحضوری در بستر سامانه آزمونی مرکز سنجش و آزمون (https://edu.pnu.ac.ir) برگزار می‌ شود. برای مشاهده راهنمای شرکت در آزمون از طریق سامانه، اينجا كليك كنيد

اطلاعیه مهم 2 :

بدینوسیله به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند؛
جهت اطلاع از عناوین دروس، نام اساتید، تاریخ و ساعت دقیق امتحانات و نحوه برگزاری امتحانات حضوری (کاغذی یا الکترونیکی) و اطلاع از محل برگزاری آنها و همچنین برای مشاهده تاریخ و ساعت دقیق برگزاری امتحانات غیرحضوری و آنلاین دروس عمومی، می توانید از 28 اردیبهشت 1402 گزارش 428 (کارت ورود به جلسه آزمون) را از سامانه گلستان به آدرس reg.pnu.ac.ir و از مسیر زیر دریافت کنید:

* منوی آموزش ==> گزارش های آموزش ==> دانشجو ==> اطلاعات ثبت نام و امتحان ==> 428- برنامه امتحان پایان ترم دانشجو  (در صفحه ای که باز می شود بر روی گزینه «مشاهده گزارش» کلیک کنید)
دریافت این گزارش با پرداخت شهریه امکان پذیر است.

اطلاعیه مهم 3 :

بدینوسیله به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند؛

ثبت نمرات میان ترم و پایان ترم بدون تسویه حساب شهریه امکان‌پذیر نمی باشد، لذا دانشجویان موظف‌اند در اسرع وقت، نسبت به پرداخت کامل بدهی شهریه خود اقدام کنند تا امکان ثبت نمره ایشان برای استاد در سیستم گلستان فراهم گردد.