دوشنبه 10 اردیبهشت 1403

همایش ها
1402/12/24 پنجشنبه
برگزاری جلسه بررسی راهکارهای تکمیل ساختمان نیمه تمام دانشگاه پیام‌نور با حضور امام جمعه و فرماندار اسلامشهر
جلسه بررسی راهکارهای تکمیل ساختمان نیمه تمام دانشگاه پیام‌نور با حضور امام جمعه و فرماندار اسلامشهر برگزار شد

پیرو جلسه مشترک جناب آقای دکتر تقی زاده ریاست محترم دانشگاه پیام نور و مسئولین محترم شهرستان اسلامشهر در تاریخ ۲۳ بهمن ماه ۱۴۰۲ و قول مساعدت رییس دانشگاه در خصوص تامین مالی هشت میلیاردی پروژه ساختمان نیمه کاره دانشگاه پیام نور اسلامشهر،جلسه ای با حضور مسئولین محترم شهرستان و دانشگاه پیام نور استان تهران در دانشگاه پیام نور اسلامشهر برگزار گردید. در این جلسه که رئیس شورای اسلامی شهر اسلامشهر نیز حضور داشت، حسین حبیبی فرماندار شهرستان با اشاره به قول مساعد رئیس دانشگاه پیام‌نور کشور مبنی بر تامین ۸ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل ساختمان‌ دانشگاه پیام‌نور اسلامشهر از آمادگی مجموعه اداری شهرستان برای پشتیبانی از احداث این مجموعه دانشگاهی خبر داد. فرماندار اسلامشهر تصریح کرد: ساختمان استیجاری فعلی دانشگاه پیام نور در شان دانشجویان این واحد دانشگاهی نیست و امیدواریم در اسرع وقت با تامین اعتبار از سوی دانشگاه پیام نور و همراهی شهرداری و سایر دستگاه‌های خدماتی شاهد تکمیل ساختمان جدید این دانشگاه باشیم. همچنین حجه الاسلام شکرزاده رئیس دانشگاه پیام نور اسلامشهر نیز گزارشی از روند پیگیری ها جهت تامین اعتبار و سایر اقدامات صورت گرفته برای تکمیل ساختمان دانشگاه پیام‌نور ارائه کرد.