فرهنگی
1401/2/26 دوشنبه
آثار خانم ندا بیات در سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
ندا بیات شاعر ،ترانه سرا، نویسنده و تصویرگر کتاب کودک دانشجوی دانشگاه پیام نور واحد اسلامشهر می باشد.

مجموعه کتاب اشعار در کوچه باغ عاشقی، کتاب مشترک در آغوش سکوت، نغمه های سپید، سخن عشق و کتاب داستان باستان‌شناس کوچک نوشته ندا بیات در سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور اسلامشهر؛ مجموعه کتاب اشعار در کوچه باغ عاشقی، کتاب مشترک نغمه های سپید، سخن عشق، در آغوش سکوت (به سرپرستی ندابیات) و کتاب باستان شناس نوشته این دانشجوی رشته زبان و ادبیات فارسی دانشگاه پیام‌نور اسلامشهر در انتشارات  نظری و حوزه مشق در نمایشگاه بین المللی عرضه می شود.

بیات شاعر ،ترانه سرا، نویسنده و تصویرگر کتاب کودک دانشجوی  واحد اسلامشهر می باشد. وی از سال ۱۳۹۷ فعالیت ادبی خود را به صورت رسمی آغاز نموده است.
او نویسنده کتاب های کودک به نام سوسی سوسک ماجراجو، شیر زورگو حیوانات ترسو، زنگ صرفه جویی(چاپ شده در شرکت آب و فاضلاب واوان) است  و چند کتاب دیگر از وی در شرف چاپ می باشد.
گفتنی است کتاب باستان شناس کوچک داستانی علمی، تخیلی و بسیار خواندنی و مهیج از دو برادر است که به دایناسورهای علاقه دارند و درباره‌ی آن‌ها تحقیق می‌کنند.