فرهنگی
1402/10/19 سه‌شنبه
بازدید از آسایشگاه سالمندان فرشتگان فجر آسمانی
تشکل های دانشجویی از آسایشگاه سالمندان فرشتگان فجر آسمانی بازدید نمودند.

تشکل های دانشجویی از آسایشگاه سالمندان فرشتگان فجر آسمانی بازدید نمودند.

اعضای کانون همیاران سلامت روان با همکاری کانون هنر برتر ، کانون هلال احمر دانشگاه پیام نور اسلامشهر به تهیه هدایایی متناسب با سالمندان از جمله خانم و آقا اقدام کرد
و با حضور در آسایشگاه فرشتگان فجر آسمانی که در همجواری شهرستان قرار دارد ضمن اهدای هدایا با سالمندان دیداری انجام دادند و موجب شادی خاطر سالمندان و دانشجویان شد.

آقای چاوشی مدیر آسایشگاه و روانشناس توضیحاتی درباره اداره آن مرکز و سالمندان و مشکلاتشان و نیز راه های همدلی و کمک ارائه کردند. دانشجویان نیز از بخش های مختلف بازدید کردند. روانشناسی سالمندان زیرشاخه‌ای از روانشناسی است که در زمینه سلامت روانی و جسمی افراد در سالمندی تخصص دارد. این روانشناسان متخصص، انواع توانایی‌های روان‌شناختی را که با افزایش سن کاهش می‌یابد، مانند حافظه، توانایی‌های یادگیری و هماهنگی مطالعه می‌کنند.