شنبه 8 اردیبهشت 1403

آموزش آزاد
1400/9/3 چهارشنبه
توجه به مهارت افزایی به منظور ارتقای سطح بهره وری جوانان
دکتر یزدانی رئیس دانشگاه پیام نور اسلامشهر از تعریف دوره های جدید در دفتر آموزش های آزاد خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور اسلامشهر؛دکتر یزدانی با اشاره به لزوم مهارت افزایی و ایجاد زمینه های لازم برای رشد دانشجویان و اقشار مختلف جامعه به ویژه جوانان شهرستان اسلامشهر در زمینه های مختلف به افزایش و کاربردی تر کردن دوره های آموزش های آزاد تاکید کرد.
یزدانی گفت به منظور ارتقای سطح بهره وری و کارایی افراد باید کوشید تا با ایجاد تناسب میان نظام آموزشی و نیاز بازار کار، جامعه را در مسیر رسیدن به اهداف کلان و توسعه‌ای هدایت کرد و این محقق نمی‌شود جز با ترویج فرهنگ مهارت آموزی در بین اقشار مختلف جامعه .

وی در ادامه اذعان داشت مهارت آموزی از جمله مقوله‌های مورد توجه نظام‌های آموزشی کشورهای پیشرفته به شمار می‌رود زیرا برای پرورش نسلی کارآمد و پویا باید راه‌های افزایش مهارت دانشجویان را گسترش داد. این مهم باید مورد توجه فعالان حوزه آموزشی قرار گیرد.مرکز آموزش های آزاد دانشگاه پیام نور اسلامشهر تلاش می کند در راه افزایش سطح مهارت جوانان شهرستان گام های اساسی و تاثیرگذار بردارد .