شنبه 8 اردیبهشت 1403

1402/12/19 شنبه
برگزیدگان بیست و هفتمین جشنواره دانشجویی قرآن و عترت دانشگاه پیام‌نور معرفی شدند
افتخار آفرینی دانشجویان دانشگاه پیام نور واحد اسلامشهر این بار در بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه پیام نور

به گزارش روابط عمومی مراسم اختتامیه بیست وهفتمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه پیام‌نور کشورامروزبه میزبانی دانشگاه پیام‌نورفارس درشیراز برگزار شد.

نگار خویینی دانشجوی رشته حقوق دانشگاه پیام نور واحد اسلامشهر موفق به کسب مقام اول بخش معارفی در رشته حفظ فرازهای صحیفه سجادیه بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه های پیام نور کشور در سال ۱۴۰۲ شد.

پریسا نجفی دانشجوی رشته روانشناسی دانشگاه پیام نور واحد اسلامشهر موفق به کسب مقام سوم بخش معارفی در رشته سبک زندگی اسلامی بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه های پیام نور کشور در سال ۱۴۰۲ شد.