1402/12/3 پنجشنبه
خبر خوش رئیس دانشگاه پیام نور:
اختصاص ۸۰ میلیارد ریال برای تکمیل ساختمان در حال احداث پیام نور اسلامشهر

رئیس دانشگاه پیام نور از اختصاص ۸۰ میلیارد ریال برای شروع پروژه  ساختمان در دست احداث اسلامشهر و تکمیل آن تا پایان سال
۱۴۰۳ خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دکتر تقی زاده رئیس دانشگاه پیام نور در نشستی که با حضور معاون اداری مالی، سرپرست استان تهران، امام جمعه شهرستان، نماینده مجلس، شهردار، اعضای شورای شهر و دیگر مسولین شهرستانی در اسلامشهر برگزار شد، اظهار داشت: دانشگاه پیام نور اسلامشهر از دانشگاه های فعال در استان تهران است که دانشجویان فعال زیادی در آن مشغول به تحصیل هستند.

وی ادامه داد: با توجه به رشد جمعیتی و ظرفیت های اسلامشهر و همچنین متقاضیان تحصیل در دانشگاه پیام نور، عدم وجود ساختمان مناسب مانع جذب و پذیرش بیشتری در این شهرستان شده است امید است با تکمیل ساختمان و همراهی وزارت علوم و توسعه رشته ها پاسخی به این مطالبه داده شود.

دکتر تقی زاده در بخش دیگر سخنان خود افزود: لذا یکی از برنامه های دانشگاه تکمیل پروژه ها و ساختمان های نیمه کاره و مهم در کشور می باشد و انشالله با توجه به همکاری استان تهران، وزارت علوم، نمایندگان شهرستان و مسئولین شهری، ساختمان دانشگاه پیام نور اسلامشهر با اختصاص ۸۰ میلیارد ریال، تا پایان سال ۱۴۰۳ افتتاح و مورد بهره برداری خواهد رسید.