دوشنبه 10 اردیبهشت 1403

1403/1/15 چهارشنبه
دعوت حجت الاسلام والمسلمین دکتر شکرزاده رییس دانشگاه پیام نور اسلامشهر به مناسبت روز جهانی قدس

بسم الله الرحمن الرحیم "روز قدس روز اسلام است" امام خمینی(ره) روز جهانی قدس امسال، به دلیل تقارن آن با عملیات حماسی طوفان الاقصی و همچنین تقارن آن با حمله تروریستی رژیم جعلی اسرائیل به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در سوریه و به شهادت رساندن جمعی از مستشاران جان برکف ایران اسلامی از جمله شهید سردار والامقام محمدرضا زاهدی، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

حضور در این مراسم، به معنای حمایت همه جانبه از مردم مظلوم فلسطین و محکوم کردن جنایات بی شمار و ظلم رژیم اشغالگر و ظالم اسرائیل است.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر شکرزاده رییس دانشگاه پیام نور اسلامشهر اساتید،طلاب و دانشجویان را به زنده نگه داشتن آرمان‌های امام راحل در حمایت از قدس شریف، تحت رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و حضور در راهپیمایی دشمن شکن روز قدس دعوت نموده و پیروزی ملت ستم دیده و مظلوم فلسطین و آزادی سرزمین‌های اشغالی از چنگال غاصبان را از درگاه خداوند متعال خواستار شد.

وعده دیدار: جمعه ۱۷ فروردین ساعت ۱۰ و نیم مقابل سپاه ناحیه سیدالشهداء (ع) به سمت مصلی اسلامشهر